Dressuur en training

Dressuurstal

Gelegen in Anerveen (Gem. Overijssel) vind je onze unieke paardenstal. Ben je op zoek een fijne en rustige stalling, wil je graag samen met je paard verder komen in de sport of heb je hulp nodig bij het kopen of verkopen van een paard? Bij ons ben je aan het juiste adres. Kom gerust eens langs om kennis te maken

Onze dressuurstal is in 2010 opgericht. Een droom die uitkwam! Bij ons maakt de kleinschaligheid het verschil. Hierdoor is persoonlijke benadering, advies, training en verzorging op maat geheel afgestemd op je paard

Trainingsstal

De paarden of pony’s die bij ons in training staan worden middels een trainingsschema opgeleid. Afwisseling is heel belangrijk en in de training wordt veel aandacht besteed aan de basis. Dit, omdat de basis als rode draad door de hele opleiding van je paard loopt.

Ontspanning, recht richten, lossigheid van het paardenlichaam en aanleuning zijn de belangrijkste punten die dagelijks terugkeren in de trainingen.

Doordat er een duidelijk verschil bestaat tussen corrigeren en belonen weten de paarden al snel wat er van hun verwacht wordt en zo krijgen we fijne, bewerkbare paarden die plezier in hun werk hebben.

Naast de dressuurtrainingen wordt er afgewisseld met een buitenrit of bosrit en komen de paarden dagelijks zoveel mogelijk buiten in de wei of paddock.

Wij bieden de mogelijkheid dat jouw paard uitgebracht kan worden op wedstrijden.

Klasseren van merries behoort tevens tot de mogelijkheden, zodat het sportpredicaat gehaald kan worden.

Ook kan gedacht worden aan de jonge paarden testen, zoals Pavo Cup of IBOP.
Vooraf worden de paarden beoordeeld op natuurlijk aanleg, exterieur en karakter zodat een inschatting gemaakt kan worden of de doelen haalbaar zijn.